Eladó Tanya, Dány

#136000150

Eladó Tanya

149 millió Ft

Dány Szentkirály
Alapterület:
358 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
61 596 m2
Újszerű
Vegyes tüzelés
Részben bútorozott
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Derítő

Kezdjen új életet mesebeli környezetben, Budapesttől 30 km-re egy 6 hektáros birtokon! 

Eladóvá vált Isaszeg és Dány határában, Gödöllőtől nem messze, Natura 2000 természetvédelmi területen elterülő, Má-k (korlátozottan hasznosítható mezőgazdasági terület) besorolású 6 hektáros tanya, melyben megtalálható rét, szántó, erdő és kivett mocsár művelési ág is. Ezen belül, 3000 m2-es művelés alól kivont területen épült meg 2003-ban a képeken látható barátságos otthon. Erre a területre a már meglévő épületeken kívül újabb épületek nem létesíthetők.

A 6 hektáros területen található egy összesen 358 nm hasznos alapterületű ház, melynek pince része 115 nm, a földszint 147 nm-en terül el, a tetőtér hasznos területe pedig 96 nm.

Az egész házat impozáns belső kialakítás, tágas, világos terek jellemzik.

A pince részben található egy fűthető garázs és műhely rész, tároló helyiség, nyári konyha valamint egy kazánház fatárolóval.

A lakóház ékessége és egyben központi része egy üveg kupolával megvilágított étkező, mely különleges hangulatot kölcsönöz az egész háznak. A földszinten található egy hatalmas üvegfelülettel rendelkező, körpanorámás nappali, melyet a hideg téli estéken egy kandalló tesz még otthonosabbá. A konyha rész is világos, főzés közben a kerítésnél legelésző vadállatokban is gyönyörködhet a háziasszony. Ezen a szinten elérhető még egy nagy méretű hálószoba (az alaprajzon két szobaként szerepel), kádas fürdőszoba, kamra, mosókonyha, szélfogó valamint egy vendég WC.

Egy dekoratív fa lépcsőn felérve a tetőtérbe juthatunk. Itt található három igazán tágas hálószoba csodás kilátással a környékre, valamint egy zuhanyzós fürdő és egy gardrób helyiség.

Az ingatlan 38-as Porotherm téglából épült 6 cm-es dryvit szigeteléssel. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, ugyanakkor a nappaliban található kandallóval és az étkező fölé elhelyezett klímával is meleget varázsolhatunk. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 

Az áramellátást három fázis biztosítja, vezetékes víz rendelkezésre áll. Az adott településrészen gázszolgáltatás, és csatornahálózat nincs.  A szennyvíz tárolását egy föld alatti zárt rendszerrel oldották meg.

Kút fúrható. Jelenleg a meglévő vegyes tüzelésű rendszer a saját erdőrészből kitermelt fával működtethető, de napelemek telepítésére valamint hőszivattyús rendszer kiépítésre is van lehetőség. Internet szolgáltatás is elérhető. 

A 6 hektáros terület kizárólag mezőgazdasági célra használható, egy része jelenleg is bérbe van adva (határozatlan idejű földbérlet). 

Amennyiben bármilyen építmény elhelyezésére is igénye lenne, úgy a 6 hektáros területtel szemben (földút közbeékelődésével) szintén eladó egy 1,5 hektáros Má-f (farmövezet) övezetbe tartozó szántó.  Erre a területre farm- és tanyagazdálkodást, agrárturizmust szolgáló építmények is elhelyezhetők (irányár: 24M Ft). Továbbá fenti területek szomszédságában található 5 hektáros szántó (nem beépíthető övezetben) is megvásárolható (irányár:10M Ft).   

 

A közelben található egy füves magánrepülőtér is a repülés szerelmeseinek legnagyobb örömére. A birtok végében a Tápió patak csordogál.A környék nagyon csendes, ugyanakkor a főút közelsége jó közlekedést biztosít a környező településekre és a fővárosba. Budapest 30 km, Gödöllő 17 km, Isaszeg pedig 8 km távolságban van. Az M0 autópálya is gyorsan elérhető. 5 perc sétányira található a buszmegálló, ahonnan rendszeres járat közlekedik Budapestre az Őrs vezér teréig valamint Isaszegre, Gödöllőre és Dányba.

Ajánlom mindazoknak, akik Budapesttől karnyújtásnyira, de mégis a természet lágy ölén szeretnék élni mindennapjaikat. Akár egy önellátó gazdasági is kialakítható.

__________________________________

Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal! 

__________________________________

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai; így különösen neve és telefonszáma, a hirdetést feladó, Színes Házak Ingatlaniroda általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Szántó
Építési telek
Műhely
Tanya