Isaszegről

Isaszegről

A közel 12.000 lelket számláló Isaszeg városa a Gödöllői dombság területén helyezkedik el. 2008-ban avatták várossá. Kiemelkedő eseménye a település történetének az 1848/49-es szabadságharc legfényesebb magyar győzelme, amelyet 1849. április 6-án aratott a Görgey vezette magyar fősereg a hátráló osztrákok fölött.

    

 

Közlekedés: A városból autóval többféleképpen is megközelíthető a főváros: Gödöllőn át az M3-as autópályán vagy a 30-as főúton, az M0-ás körgyűrű 10 km-re érhető el illetve Nagytarcsán vagy Pécelen keresztül is kb. 20 km Budapest közigazgatási határa.  Buszjárat közlekedik Budapest Népstadion végállomásig illetve 30 percenként indul vonat Budapest Keleti pályaudvarra.

Munkalehetőség: A közeli fővárosban és a szomszédos Gödöllőn, Pécelen és Nagytarcsán lévő ipari parkok nyújtotta munkalehetőségeken kívül a városon belül is van néhány nagyobb vállalkozás, mely munkalehetőséget jelent a helyieknek.

 

Szabadidő: Az isaszegiek szellemi kikapcsolódását szolgálja az Isaszegi Művelődési Központ illetve a Gödöllői Kastély és Művészetek Háza által szervezett programok. A fizikai felfrissülés lehetőségeinek tárháza határtalan: a környező turista útvonalak, horgásztavak és lovardák nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. Különféle sportolási lehetőségek és sportesemények közül válogathatnak a mozogni vágyók. 

 

Oktatás: A legkisebbekre egy 30 férőhelyes önkormányzati bölcsőde és 60 csöppséget befogadni képes Álom-Vár alapítványi bölcsi vigyáznak. Két önkormányzati intézmény nyújt óvodai nevelést a nagyobbaknak. Két általános iskola biztosítja az alapfokú képzést. Emelt szintű idegen nyelvi, ének illetve informatikai oktatás is választható. A Klapka György Általános Iskolán belül művészeti oktatás is folyik (zeneművészet, képző- és iparművészet, táncművészet és színművészet).  Az alapítványi működtetésű Isaszegi Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola szintén számos lehetőséget nyújt gyermekeinknek.

 

 

Üzletek: A városban található egy Tesco szupermarket, DM, hétvégén is nyitva tartó patikák, számos vegyesbolt, étterem, pizzázó. A "világhírű" Pogonyi Cukrászda fagyiját is kár lenne kihagyni!

 

Biztonság: Isaszegen polgárőrség és helyi rendőrőrs is vigyázza a helyiek biztonságát.

Szines Házak Ingatlaniroda

    2117 Isaszeg, Előre egyeztetett helyszínen és időpontban
    +36 30 501-3143
    info@szineshazak.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerházrész
Szántó