Ingatlant eladni szeretnék

MIKOR VAN RÁM SZÜKSÉGE?

HA MEGBÍZHATÓ INGATLANKÖZVETÍTŐVEL SZERETNE EGYÜTT DOLGOZNI

Velem folyamatosan kapcsolatban lesz az eladási folyamat során. Rendszeres tájékoztatást fog kapni arról, hogyan áll a lakáspiac, mennyien nézték meg a hirdetést stb. Az érdeklődők szűrése után minden érdeklődővel kimegyek az ingatlanhoz és személyesen végzem a bemutatást. A teljes adásvételi folyamatot koordinálom, végigkísérem önt életének ezen fontos szakaszán.

Az ingatlan értékesítés stresszes és időigényes folyamat. Amit az én munkadíjam tartalmaz: az önnek nyert idő, nyugodt értékesítési folyamat és sok esetben magasabb eladási összeg!

HA KISZERVEZNÉ AZ
ELADÁSSAL JÁRÓ TEENDŐKET

MIÉRT PONT ÉN?

Munkámban arra törekszem, hogy értékesítőként korrekten képviseljem eladóim és vevőim érdekeit. Fontos számomra, hogy együttműködő partnereim is hasonló nézetet valljanak.

Mivel nem kezelek nagy mennyiségű hirdetést egyszerre, így kellő időt tudok fordítani az ön megbízására. Folyamatosan nyomon követem a hirdetéseket, annak érdekében, hogy a piac reakciójának megfelelően tudjuk alakítani azokat. Nagyobb ingatlanirodák esetében sokszor a túl nagymennyiségű hirdetések miatt csak felszínesen tudnak egy-egy ingatlannal foglalkozni illetve gyakori jelenség, hogy kollégák átveszik egymás hirdetéseit mindenféle rálátás, az ingatlan ismerete nélkül. Ez sokszor kellemetlen helyzetet szül. Ha engem választ, ez nem fordulhat elő.

EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK FOLYAMATA

  1. Először át kell gondolnia, hogy érzelmileg elengedte-e az ingatlant. Ahhoz, hogy valóban értékesítésre kerülhessen a tulajdona, tudnia kell megválni tőle! Ha úgy véli, hogy ezen túl van, akkor leülünk és elkezdjük az érdemi munkát.
  2. Piackutatást végzünk, amely alapján feltérképezzük a keresleti és a kínálati oldalt egyaránt.
  3. Emellett meghatározom, milyen értéket képvisel a piacon az adott ingatlan. Sokéves eladási tapasztalatom révén tudom azt, hogy a különböző ingatlan adottságok milyen hatással vannak az árképzésre. Amikor az ügyfél próbálja megbecsülni saját házának értékét, akkor sokszor érzelmei is befolyásolják. A hirdetési oldalakról sem kap valós képet az aktuális ingatlanpiaci helyzetről, hiszen az ott látható árak még nem az ingatlan kialkudott árai.
  4. Átbeszéljük az Ön igényeit és kialakítjuk az eladási stratégiát.
  5. Mindezek után megkötjük a megbízási szerződést.
  6. Kialakítjuk a megfelelő marketing tervet, amihez elengedhetetlenek a profi fotókés persze a hirdetési platformhoz igazodó anyagok. A megfelelő platformon, a megfelelő ingatlanhirdetés nagyon gyorsan fogja hozni az érdeklődőket! Fontos, hogy az első benyomásra nincs második esély, ezért én erre kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek. A jól felkészített ingatlan a megfelelő fotókkal és jól összeállított hirdetéssel, jó belépőt jelent az ingatlanpiacra.
  7. Ingatlan értékesítési szolgáltatásom bruttó 2 és 3 % közötti, egyedi megállapodás alapján, szerződéstől függően.

Ingatlanok

Isaszegen és vonzáskörzetében; Gödöllőn, Veresegyházon, Pécelen és Budapest pesti kerületeiben is adtam már el ingatlant. Minden helyszínen és kategóriában igyekszem megtalálni a legjobb vevőt az adott ingatlanra. Kérem, tekintse meg aktuális ingatlan kínálatomat!

Ha szeretné megtekinteni a jelenlegi ingatlan hirdetéseimet, akkor kattintson a linkre! Ha szeretné ingatlanját értékesíteni, akkor várom megkeresését üzenetben, emailben vagy telefonon. Legyen Ön is elégedett partnerem! Kövesse Facebook oldalamat!

Legyen Ön is elégedett partnerem!

Ha úgy gondolja, hogy megbízik szakértelmemben és szívesen dolgozna velem, keressen meg bizalommal telefonon, vagy e-mailben elérhetőségeim egyikén! Legyen Ön is elégedett partnerem!

+36 30 501-3143

Adri-fekete-ulo_o
Scroll to Top