Színes Házak - Szolgáltatások

PARTNEREIM, AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZOM A TÖKÉLETES MINŐSÉGÉRT

HITELÜGYINTÉZŐ

Bankfüggetlen hiteltanácsadóm segítségével biztosan megtaláljuk a körülményekhez mérten legoptimálisabb megoldást. Sok múlhat egy tapasztalt, kiváló banki kapcsolatokkal rendelkező ügyintézőn. A hitelügyintézés ügyfeleimnek minden esetben ingyenes.

ÜGYVÉD

A lakásvásárlás egyik kulcsfontosságú része a jól megírt, korrekt, mindkét felet képviselő adásvételi szerződés. Irodám ügyvéd partnere több éves ingatlanforgalmi tapasztalattal fenti értékeket szem előtt tartva végzi munkáját.

 

ENERGETIKUS

Az ingatlanértékesítési folyamat egyik olyan kötelező részéről beszélünk, amivel rengeteg időt veszíthetünk, vagy nyerhetünk. Már az ingatlan felmérése is úgy készül, hogy komoly érdeklődés esetén rövid időn belül rendelkezésre álljon az energetikai tanúsítvány. Tehát ezzel sem kell foglalkoznia, ezt a terhet is leveszem a válláról.

Ingatlanok

Isaszegen és vonzáskörzetében; Gödöllőn, Veresegyházon, Pécelen és Budapest pesti kerületeiben is adtam már el ingatlant. Minden helyszínen és kategóriában igyekszem megtalálni a legjobb vevőt az adott ingatlanra. Kérem, tekintse meg aktuális ingatlan kínálatomat!

Ha szeretné megtekinteni a jelenlegi ingatlan hirdetéseimet, akkor kattintson a linkre! Ha szeretné ingatlanját értékesíteni, akkor várom megkeresését üzenetben, emailben vagy telefonon. Legyen Ön is elégedett partnerem! Kövesse Facebook oldalamat!

Adri-fekete-ulo_o
Scroll to Top