Vásárolni szeretnék

Ingatlant vásárolna?

A megfelelő ingatlant megtalálni egy szakértő számára is időigényes feladat. Fontos a pontos és alapos igényfelmérés, a tájékozottság az aktuális piaci kínálatról, valamint a sokéves tapasztalat és helyismeret. Sokak számára ez mégis egyszerűnek tűnő feladat. Azonban, miután megnéztünk néhány ingatlant rájövünk, talán nem is lesz olyan könnyű, mint azt gondoltuk:

  • Szépek a fotók, de nem azt kapom, amit vártam.
  • Nem tudtam, hogy itt van… Ez a környék nem tetszik.
  • A fotókon ez nem látszott….
  • Ha tudtam volna, hogy ilyen messze van a buszmegálló, ki sem jövök.
  • Miért nem hív vissza az ingatlanos?

Ilyen és ehhez hasonló mondatokat régen nem hallottam már a vevőimtől. Bízom benne, hogy nem is fogok.

Vegye fel velem a kapcsolatot abban az esetben, ha olyan ajánlatokat szeretne kapni, melyek az Ön legfontosabb elvárásainak és igényeinek megfelelnek, vagy ha nem szeretne hosszú hónapokat keresgéléssel tölteni!

Egy személyes találkozó keretében felmérem az Ön igényeit és elképzeléseit, bemutatom az aktuális ajánlatokat az ingatlanpiaci kínálatban, majd megbeszéljük azokat a keresési paramétereket, melyekkel megtalálhatom álmai otthonát. A legtöbb ingatlanpiaci szereplővel együttműködöm, ezen felül a vásárlás teljeskörű lebonyolításában segítségére leszek, hasznos tanácsokkal látom el Önt.

Legyen Ön is elégedett partnerem!

Ha úgy gondolja, hogy megbízik szakértelmemben és szívesen dolgozna velem, keressen meg bizalommal telefonon vagy e-mailben elérhetőségeim egyikén.

+36 30 501-3143

Ingatlanok

Isaszegen és vonzáskörzetében; Gödöllőn, Veresegyházon, Pécelen és Budapest pesti kerületeiben is adtam már el ingatlant. Minden helyszínen és kategóriában igyekszem megtalálni a legjobb vevőt az adott ingatlanra. Kérem, tekintse meg aktuális ingatlan kínálatomat!

Ha szeretné megtekinteni a jelenlegi ingatlan hirdetéseimet, akkor kattintson az alábbi linkre! Ha szeretné ingatlanját értékesíteni, akkor várom megkeresését üzenetben, emailben vagy telefonon. Legyen Ön is elégedett partnerem!
Kövesse Facebook oldalamat!

Scroll to Top